درباره نشریه

خواننده ارجمند

در راستای سیاست­های وزارت علوم، تحقیقات و فن­آوری مبنی بر تخصصی شدن نشریات علمی کشور، نشریه حاضر شاخه تخصصی در زمینه پژوهش­های صنایع غذایی نشریه سابق "دانش کشاورزی" است که مجوز آن در خرداد ماه سال 1388 نهایی و به دانشکده کشاورزی دانشگاه تبریز ابلاغ شده است. به منظور پاس داشت سابقه انتشار نشریه مذکور و ارج نهادن به تلاش بی شائبه تمام عزیزانی که از سال 1364 در پا گرفتن و انتشار آن زحمت کشیده­اند عنوان "دانش کشاورزی" نیز بر روی جلد درج شده است. این نشریه در حیطه علوم و صنایع غذایی و گرایش­های وابسته، به صورت دو فصلنامه منتشر می­گردید که در پی استقبال محققان و دانشگاهیان ارجمند بصورت فصلنامه انتشار می­یابد. شایان توجه است که نشریه مذکور موفق به اخذ ضریب تاثیر (Impact Factor) از ISC (پایگاه استنادی علوم جهانی اسلام) گردیده و در پایگاه اطلاعات جهاد دانشگاهی (SID)، بانک نشریات کشور (Magiran) و CAB­­ International Global health,  نمایه می­شود. به منظور کاهش فاصله زمانی بین دریافت و چاپ مقالات و تسهیل ارسال و پیگیری وضعیت مقاله­ها، کلیه امور مربوطه به صورت الکترونیکی انجام می­گیرد. با آرزوی توفیق روز افزون برای پژوهشگران و خوانندگان محترم، هیئت تحریریه نشریه هرگونه نظر و پیشنهادات اصلاحی را مغتنم می­شمارد.